3 Ocak 2015 Cumartesi

POTEMA TÜRKİYE HAKKINDA


2006 yılında Türkiye'deki faaliyetler distribütörlüğümüzce başlamıştır. Dört bölge müdürlüğü altında öncelikle sağlık açısından çok önemli bir yeri olan yatak temizliği ve hijyeni çalışmalarına başlanılmış, toplumun bu konudaki bilgilenmesi ve hijyen bilinçliliği arttırılmıştır.

Ardından  halı kuru sistem temizliği ve koltuk kuru sistem temizleme teknolojileri ile ilgili faaliyetler sürdürülmüştür. Bu konular temizliğin yanında sağlığa da önem verilmesi açısından çok önemlidir.

Ülkenin her yerinden gelen taleplere cevap verebilmek, özellikle otel, hastahane, yurt, misafirhaneler, camiler gibi tesislerin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için çalışmalarımız sürmektedir.





halı yıkama, halı yıkama makinaları, halı elde nasıl silinir, halı en kolay nasıl temizlenir, halı fırçası, halı leke çıkarıcı, halı lekelerini çıkarma, halı lekesi nasıl çıkarılır, halı lekeleri, halı leke çıkarıcı sprey, halılar, halı lekesi karbonat, halı neyle silinir, halı parfümü, halı yıkama, halı yıkama makinaları, halı yıkama ankara, halı yıkama antalya, halı yıkama oyunu, halı yıkama makinesi, halı yıkama izmir, halı yıkama ataşehir, halı yıkama istanbul, halı yıkama, kadıköy, yatak yıkama ataşehir, koltuk yıkama ataşehir,, halı yıkama fiyatları,  halı ve koltuk yıkama ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder