26 Aralık 2018 Çarşamba

KURU SİSTEM KOLTUK TEMİZLEME - TEMİZLİĞİ

Koltuklarınızı asla yıkatmayın ve yıkamayın, lekelenmelerde doğru şekilde müdahale edin veya Potema'yı çağırın. Profesyonel ev temizliği - temizlik yapan bir Alman firması olan Potema-CarpetCleaner hizmetlerini deneyimli kadrosu ile vermektedir. Koltuk Kuru Temizleme'si eski usul yıkama ve yıkanma sistemlerinden farklı ve ev hanımların tarafından dünya'da tercih edilen bir sistemdir.

Evlerinizde ve Koltuklarınızda Kuru Sistem, Kristalize ve Hijyenik Potema temizlik hizmetini tercih edin, rahat edin. Hizmetin tamamlanmasının ardından kullanıma hazırdır. Yıkamanın getirdiği olumsuzluklardan (ıslaklık ve nem kalması, rutubet kokması, bakteri ve küf oluşumuna olanak vermesi, leke dağılmaları, solma, su lekeleri vs.) kurtulun.

Bilgi ve Randevu için lütfen arayınız. 0216-399 8 399




potema, potema türkiye, turkiye, koltuk temizleme, koltuk temizliği, koltuk yıkama, kuru temizlik, kuru temizleme, hizmet, hijyenik temizlik, yıkama, temizlik, koltuk yıkama ataşehir, koltuk yıkama kadıköy, koltuk yıkama bostancı, koltuk yıkama etiler, koltuk yıkama çekmeköy, koltuk yıkama, sancaktepe, koltuk yıkama ulus, koltuk yıkama sarıyer, koltuk yıkama istanbul, koltuk temizleyen şirketler, koltuk yıkamacılar, koltuk leke temizleme, koltuk takımı, köşe koltuk takımı yıkama, koltuk temizleme ataşehir, koltuk temizleme kadıköy, koltuk temizleme bostancı, koltuk temizleme etiler, koltuk temizliği çekmeköy, koltuk temizliği sancaktepe, koltuk temizleme ulus, koltuk temizleme sarıyer, koltuk temizliği istanbul koltuk yıkama beşiktaş, koltuk temizliği beşiktaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder